HANDELSBETINGELSER

Sådan handler du.

Når du har fundet en vare du vil købe, gør du følgende:

  1. Klik på den vare du vil købe og vælg den rigtige størrelse/model i menuen – se evt. størrelsesguiden på varekortet. Klik på ”FØJ TIL KURV” og din vare er nu tilføjet din indkøbskurv. Du bliver automatisk ført videre til næste side. Her kan du klikke på ”TIL BETALING”. hvorefter du vil blive ført tilbage til shoppen.

  2. Klik på ” BETALING” når du er færdig med at handle. Du kommer nu til siden, hvor du skal udfylde dine oplysninger. Udfyld felterne. Skal varen sendes til en anden adresse? (Det er lettere at modtage varerne på en firmaadresse) Kunne du tænke dig at modtage vores nyhedsbrev?  Klik på “FORTSÆT”. Udfyld hvilken betalingsmetode du ønsker og vælg forsendelsesmetode. Klik på “Fortsæt”.

  3. Du ser nu din ordre. Du skal acceptere vores handelsbetingelser for at kunne handle hos BK CYKLER . Du kan klikke på teksten “Jeg har læst og accepteret  handelsbetingelserne” ved at klikke i den lille rude. Klik på “SEND BESTILLING”

  4. Du kommer nu til et betalingsvindue. Her skal du indtaste dit kortnummer. Det står forrest på dit kort. Kontrolcifre – 3 sidste cifre som står bag på dit kort ved magnetstrimlen - Udløbsdato – det står forrest på dit kort. Klik på godkend og du har gennemført handlen. Du ser nu din ordrebekræftelse, som du kan vælge at printe ud. Vi sender ordrebekræftelsen som e-mail med det samme. Vi anbefaler, at du gemmer denne til du har modtaget bestillingen. Når vi har pakket din ordre og afsendt den til dig, trækker vi pengene på dit kort. Alle priser hos BK CYKLER  er angivet i Danske kroner og er inklusive 25 % moms.

Betalingskort

Hos  BK CYKLER acceptererer vi følgende kort:

Dankort Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron, JCB, Du kan også betale ved brug af Paypal.

Returret

Alle varer er omfattet af købelovens regler om returret. Vi tilbyder 14 dages fuld returret/ombytningsret fra modtagelsen af varen.

Det er en forudsætning for returretten/ombytningsretten, at varen vi modtager, er fejlfri og fremstår i samme stand, som da du modtog den.

Varen skal kunne sælges igen umiddelbart. Hvis der er skade på varen, som ikke kan henføres til BK CYKLER  er BK CYKLER  berettiget til at nægte returneringen af de bestilte varer. Original emballage skal ligeledes sendes med retur og må ikke bruges som forsendelsesæske.

Bytte

Ønsker du at bytte en vare til en anden vare, skal du returnere den vare, du vil bytte og lave en ny ordre.

Derefter refunderer vi pengene for de returnerede varer og trækker pengene for de nye varer, som på en helt normal ordre.

Pengene tilbage

Ønsker du at få pengene tilbage for dine returvarer, returnerer vi det fulde beløb, som du har betalt for varen - inkl. vores forsendelsesomkostninger. De indsættes på din kortkonto, så snart vi har modtaget og kontrolleret varen.

Af sikkerhedsmæssige årsager kan du ikke vælge, at modtage pengene på et andet kort eller konto.

Sådan sender du retur

Benyt den emballage du har modtaget din ordre i, til at sende din vare retur. Skriv vores adresse uden på emballagen.

Husk at vedlægge en kopi af fakturaen, så vi ved hvem den kommer fra.Du betaler selv forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering.

Reklamation

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 2 års reklamationsret. Vi kontrollerer og checker varerne grundigt inden de bliver sendt til dig.

Skulle der mod forventning være en fejl eller mangel i den vare du har modtaget, skal du hurtigst muligt skrive en mail til info@goldruff.dk

eller ringe til os på +4532595692

Vi finder  altid en tilfredsstillende løsning. Vi vil forsøge, enten at udbedre fejlen eller manglen, give et afslag i prisen eller forsøge at få en tilsvarende vare hjem fra vores leverandører. Dette vurderer vi ud fra den konkrete sag. De 2 års reklamationsret betyder, at du har ret til at klage over en fejl eller en mangel inden for 2 år efter du har modtaget varen.

Reklamationsretten gælder ikke, når der er tale om almindelig slid, manglende vedligeholdelse eller forkert brug af varen etc.

Der skal reklameres indenfor rimelig tid efter at du har opdaget fejlen eller manglen. Er reklamationen berettiget, betaler vi selvfølgelig dine forsendelsesomkostninger, hvis du ønsker at returnere varen, eller bytte den til noget andet.

Send varen til: BK CYKLER Østrigsgade 47, 2300 København S. Vedlæg en beskrivelse af fejlen og medsend ligeledes en kopi af din faktura. Du skal sørge for at sende varen tilbage i forsvarlig emballage. Husk altid at få en kvittering for dine returneringsomkostninger, så vi kan refundere beløbet. Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

Såfremt køber mener, at der foreligger forsinkelse eller der er mangler ved det solgte, skal du straks og senest på dagen for varens modtagelse, reklamere skriftligt

Erstatning, forsinkelser eller mangler

BK CYKLER kan ikke gøres ansvarlig for indirekte tab, der måtte opstå ved BK CYKLER’s misligholdelse, herunder som følge af forsinkelse eller mangler ved det solgte. Erstatningskrav overfor  BK CYKLER  som følge af dit direkte tab kan ikke overstige fakturabeløbet ind. moms for den solgte vare.

Erstatning & produktansvar

BK CYKLER kan ikke gøres erstatningsansvarlig som følge af produktansvar, medmindre køber kan dokumentere,at indtrufne skade skyldes fejl eller forsømmelse begået af BK CYKLER..

BK CYKLER kan ikke gøres ansvarlig for indirekte tab, som følge af fejl ved den af os leverede ydelse. I det omfang BK CYKLER overfor tredjemand pålægges produktansvar, er køber forpligtet til at holde BK CYKLER skadesløs i samme omfang, som BK CYKLER's ansvar er begrænset i nærværende bestemmelse

Ejendomsforbehold

Ejendomsretten til det solgte forbliver hos BK CYKLER indtil hele købesummen med renter og omkostninger er betalt.BK CYKLER  er således berettiget til at tage det solgte tilbage, såfremt køber ikke overholder sin betalingsforpligtelse.

Personlige oplysninger

Hos BK CYKLER bliver alle personlige oplysninger behandlet i overensstemmelse med persondataloven og vi følger samtlige retningslinjer, som er påkrævet af Forbrugerstyrelsen. Vi bruger kun dine oplysninger til at gennemføre din ønskede handel. For at du kan handle hos os, skal du afgive følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og E-mail adresse

Forbehold

Alle oplyste priser er inkl. moms. Vi tager forbehold for pris-, tryk-, tastefejl i webshoppen, fejl i specifikationer eller priser som følge af manglende opdatering af shoppen samt kursændringer eller udsolgte varer. Er din vare udsolgt sender vi en mail til dig med det samme og din betaling annulleres. Har du bestilt mere end en vare, sender vi den resterende ordre. Vi trækker selvfølgelig kun det beløb på dit kort, som du modtager varer for. Jurisdiktion: Tvister mellem BK CYKLER og køber afgøres ved retten i den retskreds, hvor sælger bor eller et sted som BK CYKLER bestemmer. Dansk ret finder anvendelse.

Annullering og ændringer

Annullering eller ændring af en ordre kan alene ske efter skriftlig godkendelse af BK CYKLER. Er din ordre allerede afsendt, når vi modtager annulleringen eller ændringen, skal du selv afholde fragtudgifterne til returneringen af varen. Har du spørgsmål eller problemer med at handle eller andre input er du meget velkommen til at skrive en mail tiil info@goldruff.dk eller ringe på (+45) 32595692.