Sikkerhed

Når du bestiller og betaler din ordre i vores online shop kører alle betalingstransaktioner via PBS, og ingen data om dit kreditkort kan ses af os. Du er derfor bedre sikret ved online handel end du er hvis du bruger dit kreditkort i en almindelig forretning.

Betalingen på vores side har et digitalt certifikat fra GlobalSign Extended Validation CA - G2.

For den lidt mere tekniske kan vi sige at alle vores betalinger sikres via Secure Sockets Layer (SSL) kryptering på op til 256-bites nøglelængde når vi sender din betalingsinformation. Vi gemmer ikke kontokortsnummeret, hvilket øger sikkerheden for dig som kunde.

Vi benytter ePay til vores betalinger. ePay  er PCI-certificeret efter internationale standarder for databeskyttelse.

Det betyder, at systemet udover tekniske sikkerhedsforanstaltninger som kryptering af data skal leve op til strenge sikkerhedskrav f.eks. til den fysiske sikring af datacenteret og hvilke medarbejdere, der har adgang til de pågældende servere, ligesom der jævnligt kommer kontrolbesøg i serverrummet.

Læs mere om:

PCI-standarden på www.pcisecuritystandards.org

ePay på http://www.epay.dk/sikkerhed/pci-certificeret-betalingssystem.asp

For at du kan indgå aftale med os på BK CYKLER , har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos BK CYKLER og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.